SPRØD TORTILLA MED SPINAT



mountain

Hovedret til 4 personer

Ingredienser:

1 pose spinat
4 stk. laks i portionsstykker
½ l yoghurt
2 fed hvidløg
1 bk cherrytomater
1 stort løg
2 stk. hvedetortilla
Smør
Paprika, salt og peber

Fremgangsmåde:
Skyl spinaten og lad den dryppe af.
Sauter den i lidt smør og vend cherrytomater og finthakket løg i.
Smag til med salt og peber.
Steg laksen.
Pres hvidløgsfeddene og vend dem i yoghurten.
Smag til med salt og peber.
Smør hvedetortillaerne med et tyndt lag smør og drys med paprika.
Skær dem i trekanter og bag ved 185 grader i ca. 10-12 min. til de er sprøde.

Anretning:
Læg en stor spsk. hvidløgsyoghurt på tallerkenen og træk den lidt ud med skeen.
Læg den sauterede spinat herpå og pluk den ristede laks henover.
Pynt med de sprøde hvedetortillas og evt. grønt.