WOK MIX MED REJER



mountain

Forret til 4 pers. el. hovedret til 2 pers.

Ingredienser:
Ca. 200 g nudler
125 g Wok mix
1 pk. babymajs
1 stk. porre (det hvide)
10 stk. grønne asparges
Sesamolie til stegning
20 stk. scambi rejer

Marinade:
½ potte purløg
1 fed hvidløg
1 dl olie

Vinaigrette:
1 dl riseddike
1 dl rapsolie
Salt og peber

Pynt:
2 spsk. sesamfrø
½ mango (skåret i tern)

Fremgangsmåde:
Nudlerne koges og afkøles. Pil så scambi rejerne og skær dem halvt igennem fra top mod hale, og fjern den mørke streng. Blend purløg, hvidløg og olie sammen til en fin pesto, og mariner scambi rejerne i purløgspestoen i ca. en time før brug. Derefter skylles og afdryppes Wok mixen. Babymajsene skæres i halve. Det hvide fra porren deles i 3 stykker, som så halveres på langs og skæres ud i fine strimler på langs. Aspargesene skæres i rustikke stykker. Bland riseddiken og rapsolien til en vinaigrette og smag til med salt og peber. Wokken varmes op, tilsæt babymajs, asparges og scambi rejerne og lad det svitses let i et par min. Nudlerne tilsættes i wokken, lad retten stege 5-6 min. Vend Wok mix og de fint skåret porre i og tilsæt ris vinaigrette lige før servering. Pynt med mango og sesamfrø.